Ejendomsservice

EFFEKTIV OG PROFESSIONEL EJENDOMSSERVICE

Vil du være fri for at bruge tid på kontrol af den daglige vedligeholdelse og rengøring af din ejendom? Vil du have høj kvalitet og klare aftaler, der bliver overholdt? Så lad os tage hånd om serviceopgaverne på din ejendom.

Vi løser alle opgaver i forbindelse med den daglige drift af din ejendom. Uanset om du ønsker trappevask, en fast vicevært eller har brug for hjælp til vicevært- og varmemesteropgaver nogle timer om ugen.

Det er de samme medarbejdere, der kommer hver gang. Det giver dig tryghed og sikkerhed for, at den enkelte løser alle opgaverne og kender de særlige behov og ønsker i din ejendom.

Du slipper for at bruge din tid på at kontrollere, at tingene er i orden. For det sikrer vores ejendomsinspektører. I samarbejde med dig eller din bestyrelse udarbejder vores ejendomsinspektører en præcis arbejdsbeskrivelse. Ejendomsinspektørerne kontrollerer derefter løbende kvaliteten af det udførte arbejde.

Få en lettere hverdag med effektiv ejendomsservice – ring eller skriv til os allerede i dag på tlf. 26 25 13 14  eller btn@ip.dk