Hent din forenings dokumenter 24 timer i døgnet på

www.iponline.dk

Vi stræber mod at være dem, kunderne anbefaler

- og som konkurrenterne måler sig imod
Poul Jensen, administrerende direktør

Hos os har du godt nok et ejendomsnummer..

.. Men for os er du ikke bare et nummer!

Simone Lindkvist Sørensen

Byggerådgivning

Vi rådgiver om renoverings- og vedligeholdelsesopgaver på vores kunders ejendomme. Derudover tilbyder vi administration og rådgivning ved byggesager.

Vi benytter vores egen byggerådgiver, som i et tæt samarbejde med administrator og rådgivende ingeniører fører dig og projektet sikkert igennem fra start til slut. Vores strategi er at benytte nøje udvalgte samarbejdspartnere. På den måde får vi inddraget de bedste eksperter, samtidig med at vi sikrer et entydigt ansvar.

Vi har størst erfaring med at løse renoverings- og vedligeholdelsesopgaver. Her er vi vant til at beskrive  arbejdet, udarbejde  entreprisekontrakter og foretage mangelgennemgang. Desuden holder vi styr på byggeregnskabet.

Alle vores administrationskunder får udarbejdet et ejendomstjek. Det giver overblik, og vi kan sammen prioritere og planlægge den fremtidige vedligeholdelse af ejendommen. Ring på tlf. 3326 0000

Derfor skal du vælge os

Vi benytter egne bygningsrådgivere til at gennemføre byggesager. Vi overtager det fysiske tilsyn med gennemførelse af en byggesag og deltager i det juridiske arbejde med at beskrive arbejdet. Derudover udarbejder vi entreprisekontrakter, mangelgennemgang og byggeregnskab.

  • Bygherrerådgivning

    Vi er din sparringspartner og rådgiver fra idéoplæg til færdig projektaflevering.

  • Byggeteknisk rådgivning

    Vi er din sikkerhed for, at byggeprojektet bliver udført og afleveret som aftalt.

  • Byggesagsadministration

    Vi holder styr på alle byggesagens administrative og økonomiske forhold fra idé til færdig aflevering af projektet.