Hent din forenings dokumenter 24 timer i døgnet på

www.iponline.dk

Vi stræber mod at være dem, kunderne anbefaler

- og som konkurrenterne måler sig imod
Poul Jensen, administrerende direktør

Hos os har du godt nok et ejendomsnummer..

.. Men for os er du ikke bare et nummer!

Simone Lindkvist Sørensen

Hvorfor vælge IP Administration?

Vi er et mellemstort ejendomsadministrationsfirma. Det betyder, at vi kender vores kunder og de ejendomme, vi har ansvaret for.

Du får en fast kontaktperson
Hos os får du en fast kontaktperson. På den måde kommer vi til at kende dig og din ejendom godt, både dine ønsker og ejendommens behov. Det er med til at sikre, at du får en effektiv og individuel administration.

Du kan samle alt ét sted
Ved at vælge os kan du samle al administration og drift af din ejendom ét sted. Vi har mere end 25 års erfaring med ejendomsadministration og ejendomsservice i København og på Frederiksberg.

Vi tager det fulde ansvar
Vi vil og kan ikke det hele selv. Derfor har vi valgt en forretningsstrategi, hvor vi påtager os det fulde ansvar, men bruger vores eller dine samarbejdspartnere, når vi vurderer, at der skal særlige eksperter på. Det kan være juridiske, finansielle eller tekniske eksperter. Det sikrer dig, at ansvaret er entydigt placeret ét sted.

Vi har en af branchens bedste forsikringer
Vi prioriterer din sikkerhed. Derfor har vi tegnet en af branchens bedste og mest omfattende kautions- og ansvarsforsikringer. Desuden er vi medlem af Ejendomsforeningen Danmark.

Poul Jensen

Poul Jensen

Adm. direktør