Hent din forenings dokumenter 24 timer i døgnet på

www.iponline.dk

Vi stræber mod at være dem, kunderne anbefaler

- og som konkurrenterne måler sig imod
Jacob Linding, administrerende direktør

Hos os har du godt nok et ejendomsnummer..

.. Men for os er du ikke bare et nummer!

Simone Lindkvist Sørensen, økonomichef

Kundetilfredshed er ikke bare noget, vi taler om!

Glade kunder skaber glade medarbejdere. Og vi tror på, at glade medarbejdere yder en bedre kundeservice og gør sig lidt mere umage. Desuden har de mindre sygefravær og dermed bedre tid til at passe kunderne.

Derfor måler vi jævnligt på vores kundetilfredshed. Og vi arbejder løbende på at gøre vores kunder endnu gladere.

Medarbejdere med ansvar giver gladere kunder
Det gør vi gennem generelle forbedringer af vores ydelser og vores service. Men også ved at give den enkelte medarbejder uddannelse, ansvar og indflydelse. For det giver medarbejderen de bedste muligheder for lige at gøre det ekstra for dig som kunde.

Jacob Linding

Jacob Linding

Adm. direktør

Hvad siger kunderne?

Her er et udpluk af udtalelser fra vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan etablere kontakt til nuværende kunder helt efter dit eget ønske!

Bestyrelsesformand

Da vi antog IP Administration, følte vi hurtigt, at vi var i trygge og kompetente hænder. Alle sager – store som små – tages seriøst. Intet, der kan klares i dag, udsættes til i morgen. At vi har én fast og erfaren kontaktperson, der lytter til, hvad vi måtte have af spørgsmål og ønsker, giver tryghed og tillid.

BestyrelsesformandE/F Vodroffsvej 33
Bestyrelsesformand

Vi er en mindre forening, der tidligere har klaret alt selv. Opgaverne blev for tung en byrde for bestyrelsen, og derfor valgte vi en løsning hos IP, hvor de gør det mest nødvendige, og så klarer vi resten selv. Det fungerer godt, og vores administrator er venlig og imødekommende. Vi har også benyttet IP’s byggerådgiver i forbindelse med renovering af tag og facade.

BestyrelsesformandAB MA-West
Bestyrelsesformand

Efter en tidligere turbulent tid med skift af kontaktpersoner er der nu stor tillid til IP. Vi har en proaktiv administrator, der kender vores forening godt og har forståelse for, at vi er en professionel bestyrelse med stor viden om bl.a.  jura og økonomi. Vi har flere ydelser hos IP og stiller derfor høje krav til samarbejdet.

BestyrelsesformandAB Vennelyst
Bestyrelsesformand

Ejendomsservice:  Det er afgørende vigtigt for os, at den driftsansvarlige løbende tager initiativer og naturligvis følger tæt op på arbejdsopgaverne. Alt i alt er vi p.t. meget tilfredse med ydelserne fra ejendomsserviceområdet.

BestyrelsesformandAB Vennelyst
Bestyrelsesformand

Den direkte kontakt med vores administrator fungerer fint og gnidningsfrit. Når vi henvender os, bliver der meldt hurtigt tilbage. Vi holder vores generalforsamling hos IP, og det fungerer også rigtig godt.

BestyrelsesformandEF Mynstersvej 7 A-B